Aankoopvoorwaarden


1. Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en overeenkomsten die u maakt bij 365games.nl.

Akkoord is van toepassing zolang uw bestelling onder controle is of is voltooid.

Alle spelcodes die je ontvangt via 365games.nl zijn uniek en ongebruikt.

Door artikelen op deze pagina te bestellen, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

1.1 Reservering van inhoud

365games.nl behoudt zich het recht voor om een verkoop te sluiten als het artikel uit het assortiment wordt verwijderd.

Wij behouden ons ook de juiste typefouten voor op deze website.

365games.nl behoudt zich het recht voor om prijzen en eventuele prijsfouten aan te passen.


2. Betalingsvoorwaarden

Betaling bij 365games.nl kan geschieden per kaartbetaling (Visa of Mastercard) of via PayPal.

Als u jonger bent dan 18 jaar, kunt u alleen winkelen als u een eigen debetkaart (debetkaart) heeft die ervoor kan worden gebruikt.

Alle licentiecodes die door 365games.nl worden verkocht, kunnen worden gebruikt in Noorwegen en de rest van de wereld.

2.2 Kaartbetaling - gemakkelijk en veilig

Wij bieden onze klanten aan om direct met creditcard te betalen. Wij behouden ons het recht voor om de aankoop te weigeren als wij van mening zijn dat de kaart ongeldig is, de betaling niet is geautoriseerd of de aankoopprijs niet beschikbaar is voor debet. We laden de kaart op wanneer het product wordt geleverd, wat 1 minuut tot 15 minuten kan duren. Tussendoor wordt de betaling 'gereserveerd'. In het geval dat we het product niet leveren, zullen we het bedrag terugbetalen.

Nadat u ervoor heeft gekozen om uw aankoop met een kaartbetaling te betalen, zullen wij het bedrag via een beveiligde betaalterminal van uw rekening aftrekken.

Wij accepteren aankopen met Visa, Mastercard en Maestro.

2.3 PayPal

Wij bieden onze klanten aan om direct online te betalen via PayPal. U kunt ervoor kiezen om het PayPal saldo of creditcard/bankpas te gebruiken. We behouden ons het recht voor om de aankoop te weigeren als de kaart / account ongeldig is, als de aankoopprijs niet beschikbaar is voor debet of onze scam-tool onregelmatigheden in uw PayPal-account detecteert.


3. Leveringsvoorwaarden

3.1 Orderbevestiging

Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u binnen korte tijd een orderbevestiging per e-mail. Er is informatie over uw bestelling.

Controleer altijd uw bevestiging en neem onmiddellijk contact op met de klantenservice als er iets onduidelijk is.

Als u daarna een bestelling wilt wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice met uw vraag en wij zullen u helpen!

Bij wijziging van reeds geleverde bestellingen gelden hieronder bijzondere voorwaarden voor het herroepingsrecht.

3.2 Levertijd

De verwachte levertijd kan van product tot product verschillen. Tenzij anders vermeld, is de levertijd meestal 15 minuten vanaf het moment dat u het koopt. Vooraf bestelde producten worden geleverd zodra wij het artikel op voorraad hebben van de leverancier. Dit gebeurt meestal op de dag van de lancering. Anders wordt het product zo snel mogelijk geleverd.

3.3 Vertraging van de levering

Hoewel we ons uiterste best doen om te leveren wat op het beloofde tijdstip is besteld, kunnen er fouten optreden. Als de levering wordt vertraagd van wat is beloofd, neem dan onmiddellijk contact met ons op, zodat we kunnen onderzoeken waarom de levering vertraging oploopt. Als u een vertraagd product wilt annuleren, neem dan contact op met de klantenservice. Wij nemen contact met u op als de levering vertraging oploopt en houden u onderweg op de hoogte.

3.4 Levering

Alle leveringen van digitale spelcodes worden zichtbaar gemaakt op uw gebruikersprofiel op 365games.nl en een orderbevestiging wordt ook verzonden op het e-mailadres dat u bij het afrekenen hebt opgegeven. Zorg er altijd voor dat u het juiste e-mailadres hebt ingevoerd voordat u uw bestelling bevestigt. Als u een onjuist e-mailadres heeft opgegeven, neem dan contact met ons op via de chat en wij helpen u graag verder.


4. Herroepingsrecht

Volgens de retourwet is er geen herroepingsrecht van toepassing bij de aankoop van digitale spelcodes en het downloaden van producten, omdat het een product is dat door zijn aard niet kan worden geretourneerd. In theorie kan een digitaal product op een later tijdstip worden doorverkocht of gebruikt. Maar we maken enkele uitzonderingen.


Als u een niet-uitgegeven product wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na aankoopdag contact met ons op. Wij zullen de retourgoederen inspecteren en als het product niet is gebruikt, zullen wij het voor u doorverkopen. Dit kan tot 7 dagen duren, we houden je onderweg op de hoogte. Als de code wordt ingewisseld, is het niet mogelijk om terug te betalen of andere compensatie. Neem contact met ons op via de chat als we toestaan dat het product dat u bij ons hebt gekocht, wordt geretourneerd.

In gevallen waarin we uw bestelling niet kunnen leveren vanwege fouten, zullen we het bedrag terugbetalen dat niet kon worden geleverd. Er wordt geen restitutie verleend vanwege een technische fout in het spel en het spel voldoet niet aan uw verwachtingen of er is niet aan de systeemvereisten voldaan. Bovendien wordt geen restitutie betaald als de fabrikant om de een of andere reden besluit om van taal of regionale beperkingen te veranderen. 365games.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor wijzigingen of gebeurtenissen die in het spel of op de gameservice zijn aangebracht nadat de aankoop is voltooid.

4.1 Garantie

We garanderen dat alle spelcodes die u bij 365games.nl koopt, 2 jaar werken vanaf de dag dat u ze koopt. Mocht het spel plotseling uit het spel van uw bibliotheek verdwijnen of ongeldig zijn, dan erkennen wij dit kosteloos of betalen wij uw geld terug. Neem contact op met de klantenservice voor verdere instructies.


5. Integriteit en privacy

Wij verzamelen geen persoonlijke informatie over u wanneer u deze website bezoekt. De informatie bij het afrekenen wordt opgeslagen in onze database om uw bestelling te beheren. Er wordt geen informatie over u naar derden gestuurd.

5.1 E-mailbeleid

Wanneer u iets koopt bij 365games.nl, gaat u ermee akkoord om e-mails en nieuwsbrieven van ons te ontvangen. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen.


6. Bedrijfsinformatie

365games.nl

E-mailadres: support@365games.nl

Zakelijk adres:
Infomax AS,
Skuteviksbodene 1-2,
5035 Bergen,
Norway.

Ons ondernemingsregister is 921-313-683.